
Швидке і точне вимірювання вологості кавових зерен, гектолитровой маси (контрольної маси) і температури
Wile 200 Coffee швидко і точно вимірює вміст вологи, тестовий вагу і температуру кави і какао-бобів. Він також підкаже, як досягти максимальної точності результатів вимірювання, зменшуючи ризик недо - або пересушування. Ви отримаєте результати вимірювань швидко, менш ніж за 7 секунд!
Точний і надійний результат вимірювання
Дозатор кави W200 має розмір зразка, який явно більше, ніж у інших вимірників. Великий розмір зразка забезпечує більш повний огляд вимірюваних кавових зерен, уникаючи ситуацій, коли випадкові зерна з більш високим вмістом вологи спотворюють результат. Цей зручний вимірювач з чітким дисплеєм з підсвічуванням направляє користувача і забезпечує надійні результати вимірювань при використанні менш досвідченими операторами.
Застосовуючи компенсацію ваги, глюкометр врівноважує відмінності між типами кави і какао-бобів, а також структурні відмінності ядер, викликані зміною сезону.
Також вимірює тестовий вага
Крім результатів вимірювання вологості, W200 Coffee також відображає поточний тестовий вага: вам більше не потрібні окремі ваги для тестового ваги.
Відмінна простота використання
Використання дозатора кави Wile 200 не вимагає застосування сили: просто наповніть прозору чашку, прикріплену до верхньої частини дозатора, помістіть зерна у вимірювальну камеру і вирівняйте зразок за допомогою запатентованої інтегрованої системи нівелювання. Надлишки зерен акуратно падають в лоток навколо мірної чашки.
Вимірювання за допомогою W200 Coffee також відбувається швидко: лічильник не вимагає очищення між операціями вимірювання, на відміну, наприклад, від лічильників подрібнення.
В комплект входять:
Метр
Кейс для перенесення і ремінь для перенесення
Акумулятори
USB-кабель
Керівництво по експлуатації.
Діапазон вимірювання вологості починається з 2% для смаженої кави і до 24% для зеленої кави, пергаментного кави. Діапазон вимірювання для какао становить від 3% до 18%. Типова повторюваність результатів вимірювань: ± 0,3% (зелений кава, смажена кава) та 0,6% (пергаментний кава, какао).
Важный! Настройки шкалы зерен измерителя Wile настроены так, чтобы они максимально соответствовали стандартным типам зерен. Однако свойства бобов могут отличаться, например, из-за меняющихся условий выращивания или появления новых видов. Всегда берите несколько проб и используйте их среднее значение в качестве результата.
Кончик! Вы получите максимальную точность измерения зерен, если температура глюкометра и зерен находится в диапазоне 16-32˚C. Температура измерителя и зерен должны соответствовать друг другу как можно точнее, и рекомендуется хранить образец в максимально герметичном контейнере. Чтобы получить надежный результат, образец должен быть репрезентативным.
Обратите внимание, что при последующих обновлениях программного обеспечения количество измеряемых типов зерен, а также диапазон измерения влажности могут измениться.
Основні | |
---|---|
Виробник | Farmcomp |
Країна виробник | Фінляндія |
Мінімальний діапазон вимірювання | 2 % |
Максимальний діапазон вимірювання | 24 % |
- Ціна: 23 100 ₴