Використовується в харчовій промисловості, вимірює показник заломлення світла в алкоголі.
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристика:
- Діапазон: Від 0 до 25 % Vol, Від 0 до 40 % Brix
- Точність: 0.2 % Vol, 0.2 % Brix
Комплектація:
- Рефрактометр
- Піпетка
- Серветка
- Викрутка для калібрування
- Кейс
- Інструкція по експлуатації
Основні | |
---|---|
Виробник | Walcom |
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Діапазон (Brix) | 0 ~ 40% |
Країна виробництва | Тайвань |
Країна реєстрації бренду | Тайвань |
Форм-фактор | Ручний (кишеньковий) |
Шкалі | Brix, Прогнозований алкоголь (Baume, % Vol) |
- Ціна: 2 000 ₴