Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду, патоки, сиропів, інших висококонцентрованих речовин за такими параметрами, як вміст цукру, кут заломлення Боме і вміст води.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
від 17 до 27 % води
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’, 1 % води
Автоматична компенсація температури: від 10 до 30 °С
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Основні | |
---|---|
Виробник | Walcom |
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Діапазон (Brix) | 58 ~ 90% |
Країна виробництва | Тайвань |
Країна реєстрації бренду | Тайвань |
Форм-фактор | Ручний (кишеньковий) |
- Ціна: 1 080 ₴