Інфрачервоний аналізатор ІНФРАСКАН – новий, але вже достатньо апробований, вітчизняний прилад експрес аналізу якості зерна та продуктів його переробки. Він призначений для визначення масової частки компонентів у пробах зернових і олійних культур, крупи, насіння і комбікормів.
Для проведення точного аналізу при розмелі проби рекомендується використовувати млин ЛМТ-2 з калібрувальним ситом 0,8. Можлива поставка аналізатора в комплекті з млином ЛМТ-2.
Призначення:
Експрес — аналіз зернових, олійних культур, насіння і комбікормів
Область застосування:
Визначення масової частки вологи, протеїну, жиру, клітковини, крохмалю та ін. компонентів у пробах зернових і олійних культур, комбікормів і інших речовин шляхом вимірювання оптичних характеристик спеціально підготовлених проб (розмел) аналізованого речовини в ближній інфрачервоній області спектра
В даний час розроблені і апробовані на підприємствах калібрувальні рівняння для визначення наступних показників:
- Пшениця (білок, волога, клейковини)
- Ячмінь (білок, волога);
- Соєвий шрот (волога,протеїн,жир,клітковина,)
- Соєве борошно (волога,протеїн,жир,клітковина)
- Соняшник (волога,протеїн,жир,клітковина)
- Рибне борошно (протеїн, волога, клітковина, жир, зола, сіль, фосфор,Ca)
- Клейковина пшенична (волога,протеїн, клейковина,)
- Борошно пшеничне (волога, білок, кількість клейковини, зола, білизна,жир)
- Комбікормові (волога,протеїн,жир,клітковина, зола, сіль, фосфор,Ca)
- Солод (білок, волога)
- Соя (волога,протеїн,жир,клітковина)
- Ріпак (волога, олійність, глюкозиналаты,ерукової кислоти)
- Кукурудза (волога,протеїн,жир,клітковина)
Технічні характеристики:
Площа вимірювальної комірки, см2 |
9,2 |
Об'єм досліджуваної проби, см3 |
70 |
Час встановлення робочого режиму, хв |
30 |
Харчування |
220/240 В, 50/60 Гц |
Габаритні розміри приладу, мм |
400х320х250 |
Маса, кг |
15 |
Ресурс роботи обладнання |
5 років |
Термін надання гарантій якості товару |
24 місяці з моменту введення в експлуатацію |
Основні | |
---|---|
Виробник | KAN |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: Ціну уточнюйте