Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Лабораторна млин "ЗАВІРЮХА" призначена для розмелювання проб зернових і зернобобових культур при здійсненні аналізу вологості згідно ГОСТ 10856-96 , для розмелу проб при проведенні аналізу якості олійних культур згідно ГОСТ 10857-64, а також для розмелювання зернових, зернобобових, олійних культур і комбікормів при проведенні аналізів методом інфрачервоної спектроскопії.
Особлива конструкція розмельне камери і застосування спеціальних ножів забезпечують швидке подрібнення і зводять до мінімуму нагрівання проби, що виключає втрату вологи і замаслювання розмельне камери без системи примусового водяного охолодження. Лабораторна млин Завірюха забезпечує якісний розмел аналізованої проби необхідний для високої відтворюваності та достовірності результатів вимірювання наІЧ-аналізаторі ІНФРАСКАН. У млині встановлено таймер, що дозволяє встановлювати точний час розмелювання(5-60 секунд) і передбачений захист від несанкціонованого включення.
Максимальний вміст в размалываемом зразку: - вологи не більше 20%, жиру не більше 55%.
Технічні характеристики:
Об'єм чашки, мл | 200 |
Допустима кількість розмеленого продукту за годину, кг |
1,6 |
Час розмелювання навішування 50 г, з |
30 - 40 |
Діапазон установки таймера, з |
5 - 60 |
Швидкість обертання ножів, об/хв |
21 000 |
Мінімальна маса размалываемого продукту, г |
25 |
Максимальна маса размалываемого продукту, г | 70 |
Габаритні розміри, мм | 270*325*400 |
Маса, кг | 8,2 |
Рівень шуму, дБ | 60 - 62 |
Режим роботи | Тривалий |
Електроживлення |
Однофазна мережа змінного струму 220В, 50 Гц |
Споживана потужність, ВА | 800 |
Час спрацьовування захисту від перевантаження, з |
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Пшениця |
Тип продукції | Продовольчий |
- Ціна: Ціну уточнюйте