Вбудовується рішення для аналізу технологічного процесу ProFoss може використовуватися в ряді завдань для точного моніторингу вашого виробництва молочної продукції, від масла до сиру і порошкового молока, використовуючи технологію високого дозволу. Проточний аналізатор ProFoss молочних продуктів. Аналізатор ProFoss для молочної промисловості.
Швидкий і простий в реалізації ProFoss для молочних продуктів завжди точний і корисний для виробників молока і молочних продуктів. Технологія високого дозволу, що лежить в основі точності системи ProFoss, також має переваги при реалізації системи. Стабільність і точність вимірювань може залежати від декількох окремо встановлених приладів, тому ви можете скоротити час і витрати на установку окремих аналізаторів. Стандартизація та стабільність рішення, а також інтелектуальний інструмент FOSS для роботи з калібруваннями ISIcal, дозволяють навіть непрофесіоналам швидко і просто розробляти або розширювати калібрування і переносити їх між пристроями.
Принцип роботи аналізатора — відбита інфрачервона спектроскопія. Джерело ІНФРАЧЕРВОНОГО випромінювання і детектор встановлюються безпосередньо над місцем проходження молочної продукції. Вимірювання проводяться в обсязі 50 мм в діаметрі і 180 мм у висоту. Відстань від поверхні продукту до аналізатора — 100 — 200 мм, Якщо відстань залишається однаковим, це добре впливає на точність вимірювань.
Кращий контроль для вдосконалених процесів.
- Надійне рішення для виробничого процесу витримує вплив пилу і вібрацій і відповідає вимогам гігієни і вибухонебезпечності.
- Надійне обладнання, що не вимагає частого обслуговування і ремонту, працює тривалий час.
- Результати можуть завантажуватися в вашу промислову систему SCADA або виводитися на екран у виробничій зоні для швидкої коригування вашого процесу.
- Повна технічна підтримка і варіанти профілактичного обслуговування
Області застосування:
- оптимізація виробництва в'язких і сухих молочних продуктів — сирних і плавлених сирів, масла, молочного порошку — у режимі реального часу;
- автоматичне слідування певним «рецептом» в заданих межах;
- визначення масової частки жиру, білка, сухих речовин, солі і співвідношення між компонентами.
Наступний крок у процесі виробництва молока.
Німецький молочний кооператив Берхтесгадена вирішив скористатися перевагами нової
технології і вибрав рішення, здатне допомогти оптимізувати прибутковість і управляти ключовими параметрами якості у виробництві вершкового масла і сиру.
Точне управління ProFoss виробництвом олії.
Для масла контролює різні параметри якості, такі як вміст жиру і вологи, дозволяючи виробникам наблизитися до цільових показників і значно знизити витрати.
Оптимізація процесу виробництва вершкового масла:
ProFoss для масла – вбудовуваний рішення для аналізу технологічних процесів, що використовує технологію високого дозволу для точного моніторингу процесу виробництва вершкового масла. Це просте у використанні рішення гарантує незмінну якість і оптимізацію вологи для підвищення обсягу продукції шляхом оптимізації використання сировинних матеріалів і точного контролю вмісту вологи, сухого знежиреного залишку. При ціні на олію 3,10 євро та щорічному обсязі виробництва 4500 тонн, збільшення вологості на 0,3 % приносить 2 500 000 рублів на рік.
Поліпшите процес виробництва сиру.
Для досягнення максимального обсягу продукції ProFoss для свіжого сиру контролює ефективність сепаратора, оптимізуючи загальний вміст сухих речовин у кінцевому продукті. Опціональний аналіз додаткових параметрів, таких як вміст казеїну, гарантує, що ви сплатите справедливу ціну за ваше сировину.
Оптимізувати процес виробництва сиру:
ProFoss для сиру – вбудовуваний рішення для аналізу технологічних процесів, що використовує технологію високого дозволу для точного моніторингу процесу виробництва сиру. Це просте у використанні рішення забезпечує збільшення обсягу виробництва і стабільність якості через, наприклад, оптимізацію вмісту сухих речовин при виробництві свіжого сиру або вмісту вологи в сирі Моцарелла. ProFoss для свіжого сиру допоможе збільшити ефективність сепаратора для економії дорогого сировини, але не за рахунок якості кінцевого продукту. Зниження загального вмісту сухих речовин на 0.2 % приносить 2 500 000 рублів на рік для підприємства з обсягом виробництва 4500 тонн в рік.
Оптимальне рішення ProFoss для аналізу процесу виробництва молочного порошку.
Для молочного порошку проводить безперервні і точні вимірювання для спостереження за процесом виробництва порошку. Більш точний аналіз складу продукту дозволяє контролювати вміст вологи і вносити своєчасні корективи, що підтримують задану якість кінцевого продукту, збільшують обсяг виробництва і варіанти ціноутворення.
Оптимізувати процес виробництва сухого молока:
ProFoss для сухого молока – вбудовуваний рішення для аналізу технологічних процесів, що використовує технологію високого дозволу для точного моніторингу процесу виробництва сухого молока. Це просте у використанні рішення гарантує незмінну якість, підвищення енергетичної ефективності та обсягу продукції, що випускається, шляхом оптимізації вмісту вологи, наприклад. Виробництво порошку об'ємом 70 000 тонн в рік, що змінило цільовий показник вмісту вологи на 0,1 %, отримає додатковий прибуток у 7 350 000 рублів.
Як покращити виробництво концентрату сироваткового білка/концентрату білка.
ProFoss для концентрату сироваткового білка/концентрату білка допомагає вам контролювати ваш процес фільтрації, що знижує відхилення в кінцевому продукті і оптимізує співвідношення сухих речовин і білків, але не на шкоду якості продукції.
Оптимізація процесу виробництва концентрату сироваткового білка, концентрату білка:
ProFoss для концентрата сывороточного белка/концентрата молочного белка – встраиваемое решение для анализа технологического процесса, использующее технологию высокого разрешения для точного мониторинга и анализа пропорций в вашем процессе производства концентрата сывороточного белка, концентрата молочного белка. Это простое в использовании решение гарантирует неизменное качество, повышение энергетической эффективности и объема выпускаемой продукции, например, путем оптимизации соотношения сухих веществ и белков. ProFoss безперервно і в реальному часі видає параметри якості концентрату сироваткового білка і концентрату молочного білка з крайнього фільтраційного блоку. На основі цих результатів ProFoss допомагає вносити корективи, які значно скоротять відхилення в продукції і наблизять її параметри до заданих.
Основні | |
---|---|
Виробник | Bitzer |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: Ціну уточнюйте