



Світовий стандарт для визначення кількості та якості клейковини
Під час випікання хліба та виробництва макаронних виробів, вміст клейковини в борошно й сила визначатимуть якість кінцевого продукту. Система Глютоматик є світовим стандартом для визначення кількості та якості клейковини.
Вплив кількості та якості клейковини в борошно використовується під час виробництва хліба, печива, крекерів і макаронних виробів і є одним з основних показників. На фото буханки хліба вище за ясно, що кількість сирої клейковини борошна сильно впливає на об'єм хліба. Використовуючи цю систему, ви зможете визначити якість пшениці та борошна для випікання.
Особливості та переваги
- Визначення кількості та якості клейковини - можливість покращити якість готових виробів.
- Офіційний світовий стандарт — Переконайтеся, що умови, прописані в торгових контрактах, виготовлені.
- Для борошна та зерна - визначайте Характеристики клейковини пшениці та борошна.
- Справжнє значення клейковини — тільки Глютоматик може виміряти справжню клейковину. У ряді ситуацій вміст білка не свідчить про характеристики клейковини.
Гарантія 12 міс.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Perten instruments |
Країна виробник | Туреччина |
- Ціна: 420 000 ₴